Denní menu 18.11. – 22.11

 

Pondělí:          Dýňová polévka

  1. Vepřový stroganoff s rýží
  2. Řecká musaka
  3. Špenátové lasagne
  4. Vepřová játra na grilu, farmářské hranolky, tatarská omáčka

Úterý:             Polévka z červené čočky

  1. Vepřová krkovička se šouletem
  2. Kuřecí pentličky, šťouchané brambory
  3. Špenátové lasagne
  4. Vepřová játra na grilu, farmářské hranolky, tatarská omáčka

Středa:            Bramborový krém

  1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše
  2. Dýňové risotto se slaninou a parmazánem
  3. Špenátové lasagne
  4. Vepřová játra na grilu, farmářské hranolky, tatarská omáčka

Čtvrtek:          Tmavá zabijačková polévka

  1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a cibulkou
  2. Kuřecí steak s pečenou zeleninou, bramborové hranolky, jogurtový dresink
  3. Špenátové lasagne
  4. Vepřová játra na grilu, farmářské hranolky, tatarská omáčka

Pátek:             Hovězí vývar s kapáním

  1. Golubce (plněné zelné listy mletým masem), vařené brambory
  2. Bavorské vdolečky
  3. Špenátové lasagne
  4. Vepřová játra na grilu, farmářské hranolky, tatarská omáčka

 

 

 

Naši milí hosté, mezi 11 a 13 hodinou parkovné neplatíte.